Sikkens Rubbol XD High Gloss (2023)

Sikkens Rubbol XD High Gloss is een zeer duurzame hoogglanslak voor buiten. Dit product is al jaren de topper van Sikkens en bij Verfwinkel.nl altijd verkrijgbaar met flinke korting. Bovendien is deze verf te mengen in vrijwel iedere gewenste kleur! Door de unieke bindmiddelcombinatie heeft Rubbol XD Gloss een zeer lange levensduur en is deze hoogglanslak maar liefst 30 procent duurzamer dan andere hoogglans lakken. Sikkens Rubbol XD High Gloss laat zich prettig verwerken en heeft een uitstekende vloeiing. De zeer hoge en bolle glans van Sikkens Rubbol XD High Gloss zorgt voor een schitterend en duurzaam eindresultaat.

Sikkens Rubbol XD High-Gloss is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse harde kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Rubbol XD High-Gloss is door de extreem lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Een kwalitatief en constructief goede ondergrond is hierbij een vereiste. Met de juiste applicatie en voorbehandeling kan een duurzaamheid van tot wel tien jaar behaald worden.

Sikkens Rubbol XD High-Gloss:

- Aanbrengen: met kwast en roller.
- Stofdroog: na ca. 3 uur
- Kleefvrij: na 6 uur
- Overschilderbaar: na ca. 18 uur
- Verbruik: 14-16 m┬▓/l
- Onderhoudscyclus van doorgaans 8-10 jaar

Sikkens Rubbol XD High-Gloss ral 9010 en talloze andere kleuren:

Sikkens Rubbol XD Gloss ral 9010 is veruit de meest bestelde kleur. Maar dat wil niet zeggen dat het een standaardkleur is. Ral 9010 wordt veel gebruikt voor het schilderwerk buiten omdat het een neutrale witte tint is die warm aanvoelt en toch wit lijkt. Ook omdat er veel hekwerken, rolluiken en kunststof kozijnen in ral 9010 geleverd worden, wordt er ral 9010 gekozen voor het overige schilderwerk.

(Video) Sikkens Rubbol Express high gloss

Bijna iedereen heeft wel ergens in huis ral 9010 gebruikt, mede ook omdat het echt de favoriete wittint van de schilder is. Naast ral 9010 mengn onze mengexperts voor jou deze Sikkens XD High Gloss in talloze andere kleuren. We kunnen deze duurzame hoogglanslak voor buiten in bijna elke gewenste kleur mengen, dus ook in jouw favoriete kleur. Of je nu kiest voor Ral 9010, Monumentengroen, ral 7016 of een hele andere kleur Verfwinkel.nl heeft het. Hou er rekening mee dat de kleuren uit de online kleurenwaaier ter indicatie zijn en door de beeldscherminstellingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. We adviseren je om te allen tijde een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurwaaier of middels een testpotje.

Sikkens Rubbol XD High Gloss met jouw kleurkeuze

Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment.

Sikkens Rubbol XD High Gloss op kleur gemengd

Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder Kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld Sikkens Rubbol XD High Gloss RAL 9001, Sikkens Rubbol XD High Gloss RAL 9010 en Sikkens Rubbol XD High Gloss RAL 9016. Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden.

Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Welke kleuren Sikkens Rubbol XD High Gloss zijn mogelijk?

Deze Sikkens Gloss XD lak kun je bij Verfwinkel.nl in uiteenlopende tinten laten mengen. Populair onder onze klanten is de Sikkens Rubbol XD Gloss RAL 9001. Sikkens Rubbol XD High Gloss 9001 is de RAL kleurcode voor de tint cr├Ęmewit. Sikkens XD High Gloss 9001 heeft dus geen neutraal witte kleur. Dit is dus niet hetzelfde als Sikkens Rubbol XD Gloss wit. Als je een witte kleur zonder pigment wilt, kies je voor 100% wit als optie. Cr├Ęmewit heeft een eigen uitstraling en persoonlijkheid en is daardoor interessant als tint voor deze lak.

(Video) Productvideo - Sikkens Rubbol XD High Gloss

Als je deze Sikkens Rubbol XD Gloss wilt kopen, zijn er nog veel meer tinten waar je uit kunt kiezen. Wat dacht je van iets heel anders dan een witte tint, bijvoorbeeld Sikkens Rubbol XD High Gloss zwart? Maar je kunt ook voor iets kleurrijkers gaan, bijvoorbeeld Sikkens XD High Gloss grachtengroen. De mogelijkheden zijn vrijwel grenzeloos dankzij de vele kleurencollecties waar je bij ons uit kunt kiezen. Bij ons ontdek je de goedkoopste Sikkens Rubbol XD Gloss prijs van dit moment en toch is de keuze op het gebied van de kleuren voor deze Sikkens Rubbol XD High Gloss immens.

Sikkens Rubbol XD High-Gloss aanbieding

Ontdek het gemak van online verf kopen en bestel je verf en verfbenodigdheden voordelig bij Verfwinkel.nl. Naast dat je vanuit je luie stoel aan je klus begint door verf te bestellen, vind je bij Verfwinkel.nl ook nog eens de beste Sikkens XD Gloss aanbieding. De goedkoopste Sikkens Rubbol XD High Gloss prijs is hier te vinden.

Daarnaast vind je bij Verfwinkel.nl ook alle andere spullen die je nodig hebt voor je schildersklus zoals kwasten, rollers, plamuur, schuurpapier en afplaktape.

Bestel je verf en benodigdheden op het moment dat voor jou het beste uitkomt en laat deze bij je thuis of op de klus bezorgen.

Sikkens Rubbol XD High Gloss 2,5 liter

Door de veelzijdigheid van deze high gloss verf kun je de Sikkens Rubbol XD High Gloss voor bijna elke verfklus buiten gebruiken. Of je nu de buitendeuren, de kozijnen, de boeiboorden en daklijsten of de poort wil schilderen. Met Sikkens Rubbol XD Gloss weet je zeker dat je voor lange tijd de ondergrond beschermd tegen alle weersinvloeden. Door te kiezen voor Sikkens XD Gloss kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom is een Sikkens Rubbol XD Gloss 2,5 Liter fijn om in huis te hebben. Klaar met de klus en nog een beetje verf over? Giet het om in een glazen potje of een leeg blik dat je goed afsluit zodat je de verf prima kan bewaren zonder dat de verf indroogt. Vergeet niet het kleurnummer te noteren voor een volgend nieuw blik.

(Video) Hoe schilder je een voordeur? | Schilderstips

Sikkens Rubbol XD High Gloss in verschillende volumes

Wil je Sikkens High Gloss voor buiten dan kun je kiezen voor de duurzame Rubbol XD of de Sikkens Rubbol SB. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende volumes. Hierdoor is voor elke klus de perfecte hoeveelheid te verkrijgen. Zo schilder je met 500 ml Rubbol XD ongeveer 7 m2, dat wil dus zeggen dat je 1 deur prima met deze Sikkens Rubbol XD High Gloss 0.5 liter kunt voorzien van 2 lagen verf. Perfect dus voor als je alleen die beschadigde deur wil schilderen. Of de voordeur in een andere kleur wilt zien dan de rest van je huis.

Sikkens Rubbol XD High Gloss 1 liter

Daarnaast is de Sikkens Rubbol XD High-Gloss verkrijgbaar in 1 liter. Sikkens Rubbol XD High Gloss 1 liter is goed voor 14-16 m2. Verreweg het meest gebruikte volume verf. Met een liter kun je een groot gedeelte van je buitenklus klaren en voor de echt grote klussen bestel je eenvoudig 2,5 liter Sikkens Rubbol XD High Gloss aanbieding van verfwinkel.nl. Zo betaal je nooit te veel voor je klus. Ook deze hoeveelheid kun je in een Sikkens Rubbol XD High Gloss kleur van 1 ltr laten mengen, waaronder Sikkens Rubbol XD High Gloss 1 liter RAL 9010. Klaar met de klus en een restje verf over? Giet het om in een glazen potje of een leeg blik dat je goed afsluit zodat je de verf prima kan bewaren zonder dat de verf indroogt.

Sikkens Rubbol XD High Gloss gebruiksaanwijzing

Onze Sikkens XD Gloss ervaring is dat de Sikkens Rubbol XD Gloss verwerking uiterst aangenaam is. Deze hoogglanslak voor buiten levert je een professionele schilderskwaliteit op. De gemiddelde Sikkens XD High Gloss droogtijd is circa 18 uur als je wilt wachten totdat de lak geheel overschilderbaar is. De droogtijd van deze Sikkens Rubbol XD High Gloss is gemiddeld 2 uur als je wilt dat de lak stofvrij is en circa 4 uur als je wilt dat de lak kleefvrij is. Je kunt zowel een kwast als een roller gebruiken om deze lak mee aan te brengen.

Aanbevolen kwasten en rollers voor de Sikkens Rubbol XD High Gloss

Goede kwasten en rollers zijn belangrijk om een mooi eindresultaat te krijgen. Deze Sikkens buitenlak breng je het beste aan met een Anza Titanium - Ronde Kwast. De grote vlakken kun je schilderen met een viltroller. Gebruik voor strakke verflijnen een ronde kwast in combinatie met gele schilderstape.

Kies voor de maximale bescherming van je hout met Sikkens Rubbol XD

Sikkens Rubbol XD High-Gloss beschermt tot wel 10 jaar! Maar natuurlijk niet zonder goed verfsysteem. Daarom raden we aan om op hout eerst een laag Sikkens Rubbol Primer Extra aan te brengen. Deze zijdeglanzende grondverf zorgt ervoor dat de Rubbol XD nog beter tegen weersinvloeden bestand is. Ook blijft de glans langer mooi. Wil je kunststof, metaal, ijzer of een andere ondergrond schilderen met de Sikkens Rubbol XD? Voorzie deze dan eerst van een geschikte primer zoals bv de Sikkens Redox AK Primer of S├╝dwest Allgrund voordat je de Primer Extra aanbrengt.

(Video) Schilderen van een Buitendeur met Kozijn

Sikkens Rubbol XD = vier seizoenenverf

Sikkens Rubbol XD High Gloss is een vier-seizoenenverf. Dat wil zeggen dat deze al vroeg in het seizoen buiten gebruikt kan worden, maar ook later in het seizoen is deze verf nog prima te verwerken om de klus af te maken. De Rubbol XD High-Gloss van Sikkens is inzetbaar van 0˚C tot 30˚C. Ook in het voor- en naseizoen is deze hoogglanslak van Sikkens uitstekend UV-bestendig en behoudt hij glans en kleur.

Sikkens Duurzame en bio-based verf

De ontwikkeling van verf staat niet stil en ook verffabrikanten vinden het steeds belangrijker dat verf duurzaam geproduceerd wordt zonder dat de kwaliteit van de verf achteruitgaat. De Sikkens Rubbol XD High Gloss heeft een biobased klasse twee conform ASTM D6866. Dat wil zeggen dat de Sikkens Rubbol XD 40-60% Biobased is.

Extra informatie over Sikkens Rubbol XD Gloss

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpastaÔÇÖs voor een jarenlange bescherming. Kleuren van de online kleurenkaart zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van de beeldscherminstellingen.

Aanbieding voor deze Sikkens Rubbol XD High Gloss

Als je deze Sikkens Rubbol XD Gloss wilt kopen, kun je dat het beste via onze webshop doen. De prijs van deze Sikkens Rubbol XD Gloss is nergens anders beter dan bij ons. Bovendien kun je bij ons geregeld profiteren van mooie aanbiedingen, waaronder een mooie aanbieding voor deze Sikkens Rubbol XD High Gloss. Maar ook voor andere producten van Sikkens tref je hier de scherpste prijzen van dit moment aan. Zo weet je zeker dat je nergens anders online een lagere prijs zult aantreffen. Bestel daarom deze Sikkens Gloss XD lak bij Verfwinkel.nl.

(Video) Bas Burema's huislab: Rubbol SB met Rubbol XD vergeleken

Sikkens Rubbol XD High Gloss bestellen bij Verfwinkel.nl

Sikkens Rubbol High Gloss bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze hoogglans buitenverf of ├ę├ęn van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl.

Videos

1. Sikkens Rubbol XD High Gloss | De Beste Hoogglans lak van Sikkens
(Onlineverf.nl)
2. Sikkens Rubbol XD High Gloss­čÄĘ #sikkens #paint #verf #onlineverf #schilderen
(Onlineverf.nl)
3. Sikkens Rubbol XD
(Sikkens)
4. Sikkens - Rubbol XD High Gloss | Verfwinkel.nl - video 01 ***
(Verfwinkel)
5. Sikkens Rubbol XD praktijkcase Alkmaar
(Sikkens)
6. Beste Verf voor Buiten Kozijnen [Sikkens vs Sigma vs Wijzonol vs Goedkope Verf]!
(Verbouwkosten)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated: 02/07/2023

Views: 6242

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.